::::antidevill::::

ساختمان پزشکان یا...

با سلام خدمت برادران و خواهران


سریال ساختمان پزشکان که از شبکه سوم رسانه ملی پخش می شود، روی فارسی وان را سفید کرده است.


 من از روز اولي که سريال ساختمان پزشکان شروع شد احساس کردم سبک زندگي يا همون Life Style اين فيلم با خانواده هاي ايراني نمي خونه . همون شب هاي اول شاخ در آوردم .چيزي که اين سريال بر روي اون اصرار داره : اشاره غيرمستقيم به زنا ! 

مثلا اگر توي فيلم دقت کرده باشيد هميشه وقتي نيما و نازنين توي خونه هستند يا وقتي يکي تنها توي خونه است برادر نيما يا مادر پدرش همينجور در رو باز مي کنند و ميان تو !

براي کساني که با مسائل فرهنگي سر و کار دارند روشنه که اين يک فاجعه است . يک فاجعه .

همون قسمت هاي اول اين سريال اگر يادتون باشه برادر نيما (يعني ناصر) از زندان آزاد شده و اومده بود خونه نيما . حالا چه جوري اومده بود ؟ نيما بيدار شد ديد ناصر نشسته توي خونشون داره يک چيزي مي خوره ! زن نيما هم توي اتاق ديگري خوابيده بود . حالا نيما ميخواست بره سر کار ولي ناصر اصرار داشت من مي خوام بمونم خونه و زن داداشم رو ببينم و نيما ميگفت حالا برو خونه ي بابا من شب اومدم بيا ببين ولي ناصر اصرار داشت بمونه توي خونه تا نازنين بيدار بشه و ببينتش . البته قربون صدقه هاي نازنين و ناصر در قسمت بعد و اينکه نازنين چقدر ايشون رو قبول داره هم در ادامه همين اصرار ها بود.

توي فيلم بارها و بارها نازنين توي خونه تنها بود و ناصر همينجور در رو باز کرد اومد تو . البته در قسمت هاي بعدي براي اينکه رد گم کنه نشون داد بقيه مانند مادر شوهر نازنين هم همينجوري ميان تو و مثلا راحت ميرن سر يخچال و مي خواست اين عادت بد رو نقد کنه !

يا بارها و بارها و بارها منشي خنگ دکتر نيما افشار از صحبت هاي عادي افشار و همکارش برداشت بد کرد که اينا مي خوان باهاش رابطه برقرار کنند و با گفتن جملاتي همچون واه واه ، اقا برو اون طرف تر وايسا ، ديگه چي؟ و ... فضاي طنزي به اين مسئله داد . در هر قسمت از اين برنامه اتفاقاتي رخ داده که انگار مردها به زن ها نظر دارند .

هر چي فيلم جلوتر مي ره اين لايف استايل شيطاني بيشتر رخ مي نمايد . مگر فارسي وان چه کرد که مردم ديگر بهش اقبال نکردند ؟ مگر فيلم هاي آمريکايي چه مي کنند ؟ اول با سبک زندگي مخاطب شروع مي کنند و آرام ارام در يک براندازي نرم سبک خود را جايگزين مي کنند .
چندي پيش و قبل از نمايش اين سريال در مورد توقف ساخت آن و بعد توضيح صداوسيما و اصلاحات زيادي که در اين فيلم صورت گرفته مطالبي منتشر شد که نشان از وجود اشکالات فراوان در اين فيلم دارد .

البته اين ايراد متوجه علوم انساني غرب زده ما است و تنها بخشي از زندگي سکولاري که متاسفانه روانشناسان امروزه به آن دامن مي زنند در اين فيلم نشان داده شده است . از رفتار و برخورد زننده افراد در اين فيلم (همانطور که اشاره شد) گرفته تا تصاوير و دکور و طرز لباس پوشيدن کاراکاتر هاي فيلم .

اصلا فکرش را نمي کردم تصوير فرويد منحرف را بر روي ديوار خانه قهرمان يک فيلم در صداوسيما ببينم حتي در يکي از قسمت ها نازنين به نيما گفت که مگر فکر کردي فرويد هستي ؟ من واقعا نميدونم تقديس فرويد با چه توجيهي در اين فيلم انجام مي شود ؟

وقتي در جلسه نقد اين فيلم يكي از حاضران در فرهنگسراي رسانه به تابلوي عكس فرويد در مطب نيما اشاره كرد مهراب قاسم‌خاني در پاسخ به آن گفت: نيما شخصيتي است كه مي‌تواند عكس فرويد را به ديوار اتاقش بزند و كاملا متضاد با آن عمل كند !!!!!!

واقعا چه توجيه خنده داري ...

همچنين عکسي از عروسي نيما و نازنين بر روي ديوار خانه نيما نصب شده است که نازنين با لباس عروس و نيما با لباس داماد در آن به چشم مي خورد . اما جالب است که نيما دستان خود را شبيه سگي که نشسته باشد جلوي سينه اش قرار داده. اين هم از همان تفکرات منحرفي است که متاسفانه در حال رسوخ کردن است و البته روانشناسي غربي با آن هيچ مشکلي ندارد .تفکري که بر رابطه اي جديد و ضد ديني بين زن و مرد اشاره داشته و حکومت زن بر خانه و مسائل زناشويي را تبليغ مي کند و سگ بودن مرد به نشانه ي فرمانبرداري او از زن نماد اين تفکر است .
همانطور که اشاره کردم سبک زندگي تنها به ارتباطات اعضاي خانواده با هم و با ديگران محدود نمي شود.

تمامي چيدمان وسايل خانه و تابلو ها و رنگ هاي به کار رفته جاي تحليل و نقد دارد . اگر دقت کرده باشيد در خانه و محل کار نيما افشار تصوير گورخر !!! روي ديوار نصب شده و قابهايي با تصاوير نامفهوم و رنگارنگ نيز وجود دارد . روي ميز هم دکورهاي عجيب و غريب وجود دارد . اگر بهانه بياورند که فيلم طنز است و تصوير گور خر در چيدمان خانه نيما به اين دليل وجود دارد چندان عقلاني به نظر نمي رسد . چرا که در قسمت هاي جدي خانه تصوير اسطوره نيما يعني فرويد نصب شده . همچنين در خانه پدر نيما (فريد) نيز تابلوهايي با تصاوير مينياتور و سنتي و همچنين تصاوير شکار رفتن فريد و سر حيواناتي که شکار کرده نصب شده پس اين فيلم طنز نمي خواهد هجو باشد . پس بنابراين دکور خانه نيما وفريد فضايي کاملا سکولار را در کنار رفتار ها به بيننده نشان مي دهد.

حالا بگذريم از تبليغ آيروبيک و مسخره کردن رابطه ايران با ونزوئلا و رئيس دفتر رئيس جمهور و افتتاح طرح هاي عمراني و ... در اين فيلم روانشناسي و طنز و مستهجن !

هر روز که از اين برنامه ميگذره به نيت سازندگان آن بيشتر شک ميکنم . بخش اصلي قسمت پريشب سريال (سه شنبه)بر اصرار و علاقه ي فريد و ناصر براي شرکت در جلسه دختران جوان در کافي شاپ بود . ديشب هم بارها و بارها به خانم دکتر جوان و عشق افراد خانواده از ناصر گرفته تا فريد به اون دختر اشاره شد.

طنزي که به لجن کشيده بشه همين ميشه. هيجان افراد خانواده وقتي خانم دکتر جوان و ادا و اطواري وارد ميشه: دوست نيما(هومن ملکي) از رفتن پشيمون ميشه . نيما که قبل از اين سعي مي کرد زنش رو نگه داره حالا ميگه پس چرا نميري برو ديگه! .

زنش هم ميگه من مي مونم تو نميتوني پذيرايي کني . فريد با صداي خانم دکتر و نازنين با يک آهنگ ملايم آرام ارام بيدار ميشه و وقتي دو تا خانم جوان رو بالاي سرش ميبينه ميگه من الان توي بهشتم ؟!!! . هومن که از رفتن پشيمون شده سريع مياد به خانم دکتر کمک کنه . ناصر هم مثلا به اين خانم علاقه مند شده و از باباش (فريد) مي خواد توي اين وضع براش خواستگاري کنه . فريد وقتي احتمال ميده زنش مرده داد و هوار راه مي اندازه و از خانم دکتر مي خواد پيشش بمونه و ازش مراقبت کنه . وقتي زن فريد از راه مي رسه صداي خنده ي فريد که با خانم دکتر توي اتاق هستند به گوش مي رسه و زن فريد رو عصباني مي کنه ...


هم چنین قابل ذکره که فیلم نامه نویس این سریال محراب قاسم خانیه که فیلم نامه نویس فیلم سن پطرزبورگه کارگردانش هم که سروش صحته که کارگردان سریال چارخونه هم بود که تو اون سریال یه شعری در مورد 666 به دفعات تکرار میشد.

ترویج زندگی غربی، فمینیسم و همجنسگرایی در ساختمان پزشکان

چند وقت پیش جناب مهندس ضرغامی در یک سخنرانی اشاره کرد که یک بنده خدایی رفته بود دیدن رایس و ایشون رو بغل هم کرده بود .  جناب مهندس همینطور که می خندید گفت:  ما گفتیم این بنده خدا فداکاری کرده و باید سختی کار هم بهش داد !  این صحبتها اینقدر زشت می نمود که صدای "صرفا جهت اطلاع" خود صداوسیما را در آورد (+) و از اقای ضرغامی بخاطر این صحبتها گلایه کرد که این حرف ها یعنی چی اون هم بین نوجوانها!
فکر می کنم اگر مدیر یا کارگردانی حرفی می زنه یا فیلمی میسازه به اون اعتقاد داره .اصلا فیلمساز اگر به چیزی اعتقاد نداشته باشه نمیتونه اونو خوب از آب در بیاره . اگر در مطلب قبلی وبلاگم اشاره کردم که ساختمان پزشکان سبک زندگی غربی رو رواج میده خب احتمالا از تولیدکنندگان تا مدیران صداوسیما، توی خونشون به همین سبک زندگی می کنند که این سبک رو ملی فرض کردند و براش سریال ساخته اند ! اگر در سریال های صداوسیما شوخی های غیراخلاقی میشه شاید این شوخی ها برای مدیران و در راس آن آقای ضرغامی حل شده باشه و شاید اصلا خودش هم از این شوخی ها می کنه ! ( رجوع شود به اولین خط این پست !)
در مطلب قبلی وبلاگ (+) به برخی موارد مبتذل در سریال ساختمان پزشکان اشاره کردم لینک شدن مطلب در مجله اینترنتی پارسی بلاگ و بعد هم مشرق نیوز(+) و سایت های دیگر سیل 150 کامنتی رو روانه این مطلب کرد بعضی از کامنتها در جهت تایید و بعضی در جهت رد مطلب بود . اما برخی نکات و شبهاتی رو مطرح کردند که لازم دیدم یک بار دیگه در این مورد به روز بشم .
بعضی اشاره کرده بودند که سریال مطالب مبتذلی مانند توجه بیش از حد اقایان به خانمها رو مطرح کرده اما به قصد نقد، چرا که ما در جامعه امثال این مطالب زیاد داریم.در اینجا باید چند نکته رو متذکر بشم .
ببینید فیلم به دو دلیل قصد نقد نداشته یکی به این دلیل که برخی رفتارها رو به صورت نرم به شکل سبک زندگی به بیننده تحویل داده مثل راحت بودن ناصر با زن داداش خودش .
این نکته بارها و بارها نشون داده شده و اصلا سبک زندگی ناصر شده و هیچ نقدی هم در فیلم صورت نگرفته . نکته بعدی اینکه توجهی زیاد مردها به زنان که تبدیل به دختربازی شده خیلی اوقات به صورت جوک توی این سریال مطرح شده. اگرفیلم قصد نقد این رویه را داشت هیچگاه از این ابزار در جهت خنداندن صرف استفاده نمی کرد و به بیان ایرادات اون می پرداخت.
این که نیما یعنی گودمن فیلم در مواقعی که به شکلی دختربازی در فیلم روی می ده اعتراض نمی کنه (برخلاف دیگر مواقع که در صورت دیدن هر اشتباهی سریع موضع گیری می کنه) این نشون می ده این سریال دختربازی را نقد نمی کنه بکه داره به صورت طنز و بیان جوک به اون دامن می زنه . نمونه های این رفتارها رو در مطلب قبلی توضیح دادم که اکنون فرصت پرداختن به اونها نیست .
بگذارید یک مثال عینی بزنم .در یکی از قسمت های قبلی ساختمان پزشکان ، فرید (پدر نیما) دوست نیما رو تنهایی برد خونشون درها رو بست پشت درها وسیله ای گذاشت که باز نشن پرده ها رو انداخت و دوست نیما همینجور تعجب می کرد و می ترسید و به فرید می گفت این کارها برای چیه  فرید رفت تشک و بالشت آورد و به او گفت بیا این رو بشن و دوست نیما همینجور عرق می ریخت و میگفت چرا نه نمی خوام ...تا آخر سر فهمید فرید می خواست از توی تشک پول در بیاره .(+)


بعضی از دوستان مخصوصا بعد از اشاره ساختمان پزشکان به همجنسگرایی در این قسمت ابراز کردند دیگر با خانواده نمی تونن بشین و این فیلم ها رو نگاه کنند.  این میشه سبک زندگی غربی . اگر  قالب غالب خانواده های ایرانی را رعایت نکنی یعنی داری سبک زندگی را عوض می کنی .
در قسمت قبل اشاره کردم این فیلم نوعی از فمینیسم را ترویج می کند آزادی جنسی فروید را تبلیغ می کند و اشاره غیر مستقیم به زنا دارد . اما به نظر می رسه هنوز برای بعضی موضوع روشن نشده . وقتی نازنین در یکی از قسمتهای فیلم رسما می گوید من فمینیسم هستم ، وقتی یوگا کار می کند وقتی نیما تصویر فروید را به دیوار می زند و اعلام می کنه فروید قهرمان اوست . این همه بیان مستقیم واقعا جای سوالی را باقی می گذارد ؟!



اما دیشب باز هم با کمال تعجب شاهد ظهور یک تصویر عجیب دیگر در این سریال بودم . تابلویی در کافی شاپ این سریال نصب شده بود که باز هم در شکل و محتوا سبک زندگی غربی را نشان می داد . تابلوی "آفرینش آدم" که میکلانژ از تورات(عهد عتیق) ، قسمت سفرپیدایش 1/26 الهام گرفته و  خدا را به تصویر کشیده که دست خود را به سمت حضرت آدم (ع) دراز کرده . این تصویر از نقوش معروفی است که بر روی سقف کلیسای سیستین، اقامتگاه رسمی پاپ در واتیکان، دیده می‌شود. (+)





تابلوی آفرینش انسان در کلیسای واتیکان . البته مجبور شدم قسمتهاییش رو حذف کنم!


البته حتما قحطی تابلو بوده که تابلویی که کاملا برهنه بوده و ترویج مسیحیت می کنه را انتخاب کردند و قسمتی از اون رو در فیلم استفاده کردند. فکر می کنم رسانه ما باید اول مستهجن نباشه بعد رسانه ملی بشه بعد رسانه مذهبی بعد ملی مذهبی ! بعد تحول شود و یک رسانه انقلابی و اسلامی درست شود ! مدیران عزیز صداوسیما که دوست دارید رسانه ملی داشته باشید ، شما با ربع پهلوی که ملی است چه فرقی دارید اگر اسلامی نباشید ؟ تصویر برهنه کلیساهای غربی به چه درد ما می خوره . واقعا دست صداوسیما درد نکنه که اسم عورت نمی آورد و غیرمستقیم به اون اشاره می کنه ممنون که رسما تبلیغ همجنسگرایی نمی کنه و فقط به اون اشاره می کنه . خیلی ممنون که تصویر حضرت آدم به صورت کاملا برهنه را نشان نمی دهد و این تابلو را به صورت سانسور شده تبلیغ می کند. خوب چون این رسانه ملی است !!!  واقعا نمی دونم ترویج و تقدیس مسیحیت ، زندگی غربی، فمینیسم، همجنسگرایی و آزادی جنسی در ساختمان پزشکان با چه توجیهی صورت می گیرد ؟
شهید مطهری (+) در نقد آزادی جنسى غرب و در رد نظریات دانشمندان غربی مى فرماید : امیال انسان اشباع ناپذیراست ، اشتباه فروید و امثال او در این است که پنداشته اند تنها راه آرام کردن غرائز , ارضاء و اشباع بى حد و حصر آنها است. اینها فقط متوجه محدودیتها و ممنوعیتها .................... اصلا این مطالب را برای کی دارم میگم؟ مدیران صداوسیما که خودشون اینها را می دانند ...  
یا علی
---------------------------------------------------------------------------
+ نقد بعضی از عملکردهای صداوسیما به معنای نفی کامل اون نیست . وظیفه ماست که بعضی از حرکاتی که در شان رسانه ملی نیست را گوشزد کنیم . قطعا بسیاری از سریال هایی که به آن اشاره نشده قابل تقدیر است .

باتشکر از منتظر و تالار anti666.ir

نوشته شده در یک شنبه 19 تير 1390برچسب:,ساعت 18:46 توسط سرباز منتظر | |

 

   نگاهی به فیلم "2012"
                                                              تئوری دکتر استرنج لاو

 

درآخرین صحنه گردانی هالیوود و سردمدارانش ، برای نمایش پایان جهان ، برخلاف همیشه ، یک تاریخ دقیق هم ارائه می شود : طلوع روز 21 دسامبر سال 2012 میلادی !


ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 10 خرداد 1390برچسب:,ساعت 15:22 توسط سرباز منتظر | |


ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 10 خرداد 1390برچسب:,ساعت 15:20 توسط سرباز منتظر | |


ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 10 خرداد 1390برچسب:,ساعت 15:19 توسط سرباز منتظر | |


ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 10 خرداد 1390برچسب:,ساعت 15:18 توسط سرباز منتظر | |


ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 10 خرداد 1390برچسب:,ساعت 15:12 توسط سرباز منتظر | |

 

 

اخیراً فهرست ۲۸ صفحه‌ای از ۱۵۰۰ یهودی شاغل در هالیوود (اعم از بازیگر، کارگردان، تهیه کننده و…) منتشر شده است که شامل بسیاری از مشاهیر سینما می‌شود و به اعتراف تهیه‌کنندگان آن هنوز کامل نیست و بسیارند یهودیان گمنامی که در هالیوود مشغول به کار هستند. از میان تهیه‌کنندگان یهودی هالیوود: آدولف زوکر، ساموئل زنتسر، جوئل سیلور و رابرت مردوخ از شهرت بیشتری برخوردارند. 

 


ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 10 خرداد 1390برچسب:,ساعت 14:43 توسط سرباز منتظر | |

فرانسیس فوکویاما در یکی از سخنرانی های معروفش می گوید اگر هالیوود کار خویش را بدرستی انجام دهد برای ترویج مدل دموکراسی آمریکایی نیازی به جنگ های دوره ای با بهانه های مختلف، در اقصی نقاط جهان نیست.داستان اسباب بازی 3


ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 10 خرداد 1390برچسب:,ساعت 14:41 توسط سرباز منتظر | |

 

در طول فیلم مگامایند از لباس‌های جادوگری استفاده می کند و شاید یکی از جالب ترین مسائل درباره این فیلم شعاری باشد که بر روی کاور آن نوشته شده است که همان پیام و محور اصلی فیلم است: What if the bad guy won یعنی چه اتفاقی می افتد اگر پسر بد برنده بشود؟

 

 


ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 10 خرداد 1390برچسب:,ساعت 14:37 توسط سرباز منتظر | |

(سمت راست تندیس اسکار (Oscar) و سمت چپ تندیس اسیریس (Osiris) یکی از خدایان مصریان و فراماسون ها)

تا آنجا که با خبر هستیم؛ هنوز معلوم نیست که چرا به این مراسم اسکار میگویند. اما دو نکته وجود دارد : 

1- تندیس اسکار کاملا به شکل تندیس اسیریس(Osiris)، خدای مصریان است . اسیریس همان کسی است که آبلیسک (Obelisk) از اعضای بدن اوست . همان عضوی که وی با این که آن را نداشت توانست ایسیس(isis) را باردار کند. و از ازدواج اسیریس و ایسیس (این دو خواهر برادر اند ) هروس (horus)به دنیا میآید . همان کسی که الان چشم او به عنوان نماد فراماسونری شناخته میشود . 

2- نام دو واژه OScar و OSiris بسیار شبیه هم است . 

بقیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 10 خرداد 1390برچسب:,ساعت 14:36 توسط سرباز منتظر | |

شیطان و خرافة تجسّد و دروازة شیاطین در رسانه‌های غربی

منظور از تجسّد این است که شیطان از کالبد و جسد یک انسان برای حضور یا ظهور خویش و کارکردهایش استفاده کند، چنانچه در سریال جدید و طولانی supernatural به کرّات این مسئله دیده می‌شود. در برخی موارد از جسد فردی که مُرده است، استفاده می‌کند، امّا در واقع روح آن فرد، دیگر در آن بدن نیست و این شیطان است که در آن حلول کرده است! در برخی موارد یک انسان زنده را تسخیر می‌کند، طوری‌که کالبد و تن او کاملاً در خدمت شیطان قرار می‌گیرد و هیچ اثری از حضور روح فرد یاد شده نیست. 

 


ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 10 خرداد 1390برچسب:,ساعت 14:13 توسط سرباز منتظر | |


ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 10 خرداد 1390برچسب:,ساعت 13:51 توسط سرباز منتظر | |

نفوذ یا ضعف تخصصی و کارشناسی در مقوله های تاثیرگذار فرهنگی در این بنیاد تا کی ادامه خواهد داشت؟ ارائه مجوز به بازی های غیراخلاقی ، ضد امنیتی ، مروج فراماسونری و شیطان پرستی و ... کافی نیست تا شاید مسئولان به فکر افتاده و توجهی به عرصه بازی های رایانه ای داشته باشند ؟


ادامه مطلب
نوشته شده در جمعه 6 خرداد 1390برچسب:,ساعت 13:34 توسط سرباز منتظر | |


ادامه مطلب
نوشته شده در چهار شنبه 4 خرداد 1390برچسب:,ساعت 18:9 توسط سرباز منتظر | |

تام و جِری، کارتون تلویزیونی و برنده جایزه اسکار آمریکایی. اولین قسمت‌های این پویانمایی بین سالهای ۱۹۴۰ تا ۱۹۵۷ میلادی توسط مترو گلدوین مایر در هالیوود تولید شد و خالق آنها ویلیام هانا و ژوزف باربارا بودند، که آن را نویسندگی و کارگردانی می‌کردند.


ادامه مطلب
نوشته شده در چهار شنبه 4 خرداد 1390برچسب:,ساعت 17:58 توسط سرباز منتظر | |

 

می‌خواهم به یک جریان اجتماعی در سینمای امریکا اشاره کنم که اسمش را می‌توان گذاشت «امریکا علیه امریکا»، و هر وقت در سینمای امریکا مطرح شده، عده‌ای را به تعجب واداشته که چگونه مناسبات سیاسی و امنیتی یک کشور در سینمای همان کشور این‌طور بی‌پروا نقد می‌شود. آیا در سینمای امریکا خط قرمز وجود ندارد؟ آیا این مدلی است که به مخالفین تا حدی اجازه‌ی مخالفت می‌دهد؟


ادامه مطلب
نوشته شده در چهار شنبه 4 خرداد 1390برچسب:,ساعت 17:56 توسط سرباز منتظر | |

        


ادامه مطلب
نوشته شده در چهار شنبه 4 خرداد 1390برچسب:,ساعت 17:52 توسط سرباز منتظر | |

نماد های فراماسونری در بازی لاکسر (Luxor) نماد های فراماسونری در بازی لاکسر (Luxor)


ادامه مطلب
نوشته شده در چهار شنبه 4 خرداد 1390برچسب:,ساعت 17:38 توسط سرباز منتظر | |

تحليل و نقد فيلم افسانه جادوگر  The Sorcerers Apprentice  تحليل و نقد فيلم افسانه جادوگر  The Sorcerers Apprentice


ادامه مطلب
نوشته شده در چهار شنبه 4 خرداد 1390برچسب:,ساعت 17:30 توسط سرباز منتظر | |

مقدمه
چند سالی است که کشورهای آسیایی (به خصوص خاورمیانه) به کانون توجه کشورهای غربی بدل شده اند و تاریخ آن ها به شدت مورد توجه محافل ادبی و هنری غرب قرار گرفته است. بازسازی بخشی از تاریخ این کشورها و یا روایت افسانه های مربوط به فرهنگ بومی آن ها، از جمله تحرکات مهمی محسوب می شوند که طی چند سال اخیر در این راستا شکل گرفته اند.
فیلم های سینمایی نظیر "Kingdom of Heaven"، "One Night With The King" و به تازگی "Prince of Persia" و بازی های رایانه ای "Assassin’s Creed 1&2" و سه گانه"Prince of Persia" ، نگاه خاص غرب به تاریخ و فرهنگ مشرق زمین را به تصویر کشیده اند.


ادامه مطلب
نوشته شده در چهار شنبه 4 خرداد 1390برچسب:,ساعت 17:24 توسط سرباز منتظر | |


Power By: LoxBlog.Com